yoy.be "Why-o-Why"

Belgische/Vlaamse webbouwsers verenigt u en verheft uwer stem!

2007-05-27 20:59  i1218  internet politiek  [permalink]

Een schande! Dat de stemtest van dit jaar door een Nederlandse firma is moeten doen worden geweest! Beschamend, en toch kenmerkend van de zieke sfeer die blijkbaar al jaren hangt in het web-wezen van onzer streken.

Tis te zeggen, ik ben dan wel helemaal niet op de hoogte in deze zaak, maar uit vorige ervaringen met staatsinstanties neem ik aan dat er eerst een aanbesteding is geweest, waarop met getrokken messen, geslepen hakbijlen en een hoeveelheid lijmstokken en gebakken lucht werd gevochten om die binnen te trekken. En dan blijkt nu in de bittere eindspurt een Nederlandse firma het best bestand te zijn tegen de gebruikelijke stokken in de wielen.

Verder zinnespeelt mijn denkbeeldigheid er bij dat het inderdaad Nederlanders behoeft om de gebruikelijke organisatorische tegenwind droogweg teneer te slaan om de functioneel minimale oplossing, die nog technisch mogelijk is met het verwrongen lastenboek die uit de voorrondes is overgebleven, op te dringen aan de uiteindelijke ontvangers van het gevraagde.

Zucht.


twitter reddit linkedin facebook google+